За останні дні на Любомльщині трапилося 5 пожеж (ФОТО)

25.03.2019 / Новини

Зважаючи на сумну статистику виникнення пожеж, а зокрема, загорянь посуші на території району та області  рятувальники просять громадян відповідально ставитися до екосистем, припинити підпалювати сухостій та трав’яний настил, та звернути увагу на адміністративну відповідальність за такі дії.

“З 22 по 24 березня на території Любомльського району виникло 5 пожеж, з яких 2 — пожежі посуші, 3 — господарчих споруд”, — повідомляють у Любомльському райвідділі УДСНС.

Так, 22 березня близько 16.55 год. виникла пожежа господарчої споруди в с. Старовойтово. Знищено дерев’яну господарчу споруду розміром 3х5 м, причина — необережне поводження з вогнем дочки власника. На виклик виїжджав черговий караул ДПРП-24 с. Старовойтово.

Наступного дня близько 15 год. горіла посуш в м. Любомль по вул. Володимирській (близько 0,05 га) та о 22.30 год. в с.Миловань (близько 0,1 га). На виклики виїжджали чергові підрозділи ДПРП-24 с. Старовойтово та ДПРЧ-10 м. Любомля. Ймовірна причина — необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

24 березня 14.40 год. горіла цегляна господарча споруда 9х6 м та дерев’яна господарча споруда 3х4 м. в с. Полапи. Знищено повністю дерев’яну споруду. Ймовірна причина — необережне поводження з вогнем невстановленої особи. На виклик виїжджали МПО Полапи.

Того ж дня близько 16.25 год. у селі Бірки горіла цегляна господарча споруда розміром 16х6 м. Знищено 100 кг соломи, пошкоджено стіну. Причина загоряння — дитячі пустощі з вогнем. На виклик виїжджали ДПРЧ-10  м. Любомля.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*