За кошти інфраструктурної субвенції хочуть встановити світлофор у Шацьку

13.01.2019 / Новини

Частину коштів інфраструктурної субвенції, яку Шацька ОТГ має отримати у 2019 році, в громаді хочуть використати на встановлення світлофора в центрі Шацька.

Це запропонувала депутатам виконувачка обов’язків голови Шацької ОТГ, секретар Людмила Цевух, на черговій сесії Шацької ОТГ, яка відбулася 10 січня, – пише Район. Шацьк.

“В цьому році Шацька громада має отримати 2,3 мільйона інфраструктурної субвенції, частину з якої можна буде використати на встановлення світлофора в центрі Шацька, оскільки влітку там дуже напружена ситуація із рухом автотранспорту. Цей варіант ми вже обговорили на виконавчому комітеті. Решту коштів інфраструктурної субвенції можна буде використати на ремонт тротуарів по вулицях 50 років Перемоги, 1 Травня. Також я прошу депутатів подавати свої пропозиції, як вони бачать використання цих коштів. Ми будемо враховувати це, адже є багато об’єктів, які потребують фінансування, наприклад, Прип’ятський клуб, де вже є проект на культурно-розважальний центр”, – зазначила Людмила Цевух.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*