За 30 років влада Нововолинська не спромоглася зробити щось для дозвілля дітей, – активіст

За 30 років кермування містом влада Нововолинська не спромоглася подбати про те, аби зробити щось для дозвілля дітей.

У цьому переконаний громадський активіст Микола Лукашук, – пише Нововолинський інформаційний портал.

“Моя найперша та найголовніша претензія до міської влади – це те, що за багато років перебування у керівних кріслах вона так і не змогла впоратися з великим питанням – чим зайняти дітей. Якщо брати до уваги окремо 15-ий мікрорайон, то ця проблема тут просто глобальна. Діти не мають де подітися. Батьки теж бідкаються, тому що не знають, чим зайняти свою малечу”, – сказав активіст у відеозверненні, яке розмістив на своїй сторінці у соцмережі.

Микола Лукашук пригадав також і нещодавній випадок, коли у Нововолинську дитина потрапила під колеса інкасаторського авто. 

“Чому це сталося? Бо діти просто не мають де подітися, – пояснює активіст. – Немає звичайного скейтмайданчика, який за стільки років свого кермування містом влада вже могла б облаштувати. Те, що майданчики для наших дітей потрібні, бачать всі, окрім нашого міського голови та влади загалом. Вони чомусь постійно зайняті якимись своїми важливішими питаннями. Але порядку в місті це не додає”.

Тож Микола Лукашук звернувся до молодих людей Нововолинська, які вже незабаром підуть на вибори.

“Зробіть своє місто кращим”, – сказав він та закликав молодь зробити правильний вибір.

1 Коментар За 30 років влада Нововолинська не спромоглася зробити щось для дозвілля дітей, – активіст

  1. Окрім дитячих майданчиків та “…не спромоглася зробити щось для дозвілля дітей”, є ще набагато страшніші й жахливіші факти перебування у місцевій владі нинішніх її очільників та організаторів ОЗУ. Мені б ваші проблеми, Миколо Лукашук! Чи немає про що писати? Ви робите це із подачі тих самих, кого критикуєте? Ви не назвали жодного прізвища! Це вміти треба.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*