“З виконавчої служби Любомля зробили “ломбард!”, – депутат облради (відео)

25.04.2016 / Відео, Новини

Депутат Волинської облради В’ячеслав Богдан розповів кого і за що з любомльських та шацьких очільників потрібно звільняти з посад. Він також заявив, що фракція Радикальної партії Ляшка йде в опозицію до голови Любомльської районної ради.

Журналісти КОРДОНу довідались, що депутат обласної ради В’ячеслав Богдан перебуває з візитом у Любомлі. В одному з ресторанів міста “спіймали” його за обідом. Той погодився прокоментувати мету приїзду та ситуацію щодо звинувачень в його сторону.

Подейкують, що він є одним із тих, хто “роздув” скандал навколо начальника виконавчої служби й намагається звільнити окремих очільників району.

Нагадаємо, начальник виконачої служби Любомльського району Сергій Кушнір порушив майнові права учасника антитерористичної операції Анатолія Горуна. Про це постраждалий атовець заявив на сесії Любомльської районної ради. Депутати активно обговорювали цю ситуацію під час засідання.

Позицію іншої сторони, Сергія Кушніра, не оприлюднили. Оскільки він, чи то з власних причин, чи то через халатність апарату районної ради – на сесію не з’явився.

Журналісти КОРДОНу приходили почути думку начальника виконавчої служби Любомля під його кабінет. Однак той, виглянувши з-за дверей, відмовився коментувати ситуацію.

13072246_1710420545899802_444791237_o

Чимало жителів району вважають, що окремі депутати районної та обласної ради (в тому числі В’ячеслав Богдан) не стільки хочуть стати на захист інтересів атовця, скільки у них з’явився привід зняти з посади Кушніра.

За словами самого депутата, він, насамперед, прагне відстояти права атовця. Але й Кушніра також зацікавлений “посунути” з посади.

“Вони сьогодні зробили з виконавчої служби Любомля “ломбард”! Вони відбирають бізнеса й продають іншим! Зокрема, так продали майно компанії “Техно-сервіс плюс” під головуванням Кушніра та Сарапіна. Проти них ведеться слідство. Нині вони не мають права працювати на своїх посадах… Вони говорять, що депутат Богдан має до них діло? Так, має! Перестаньте брати хабарі, обкрадати бізнес!”, – такими словами розпочав розкривати “гріхи” провладних осіб депутат облради.

Богдан запевняє, що півроку тому Кушнір приходив до нього про щось “побалакати”. Але депутат відмовив держслужбовцю, бо “йому нема про що говорити з корупціонерами”.

Хоча, не виключено, що й Кушнір може розкрити не менше “гріхів” Богдана, якщо прокоментує ситуацію зі своєї точки зору.

Депутат облради не приховує неприязні до деяких посадових осіб району. Він розповів кого і за що потрібно звільняти з посад. Детально у відео.

Читайте також:

15 Коментарів “З виконавчої служби Любомля зробили “ломбард!”, – депутат облради (відео)

  1. якась помилка, там начальник Сарапін Віктор, сам до його звертався недавно, то він так представився. Адміністратори, виправте помилку

  2. ти брехун і ще той хабарник а виконавці виконують рішення суду проти тебе Богдан. Чому всі неправі всі винні тільки ти правий

  3. Брехун ще той,той Богдан. Про себе розкажи. Ти ще той корупціонер.Знайшли “Атовця” який рік просидів в глибокому тилу і піаряться.

  4. лодивіться, хто в Радикальній партії депутатами – одні тушки та антимайданівці…
    Ляшко – “роззуй” очі, нехай ці пристосуванці не паплюжать твоє ім”я

  5. Петрович не зважайте, то друзі Кушніра і Сарапіна прокинулись. поки що друзі. а може і вони самі. А всім бажаючим в АТО – велком в воєнкомат, раз там глибокий тил. “попіаритись”

  6. Ось ти який Вячеслав Богдан…. Я вимагаю звіту перед нами як депутатом не одного скликання обл. ради. Сушика на вила ми підтримуємо!!! Сушик спеціаліст по чужих сімейних скандалах, цей факт всі знають. Богдан може якщо захоче, але чи відповість він за свої слова і чи познімає хабарників в рай раді покаже час. До виконавчий службі в нього своє особисте питання. Нарахунок сушика скажу таке пацан сказав- пацан зробив (вибачай за пацана) але тебе за язик ніхто не тянув. Давай удачі.

  7. А розібратися в міській раді Вячеславу Богдану слабо? Чи його цікавить тільки посада сушика? Мер зі своїм замом набагато більше НЕ ЗРОБИЛИ НІЧОГО ДЛЯ АТОВЦІВ!!! Навіть навпаки блокують ряд питань стосовно допомоги бійцям АТО. З його партійця Фурманюка малого, зробили протухшу Тушку. Добре що є такі депутати як Свободівці, які “ВОЮЮТЬ” проти ЗАМА Оніщука гниду. Богдан розберися в міській раді також, бо всім обласним глубоко наплювати на місто.

    • Дуже виховано. Просто зразково. Я побачу як Свобода буде голосувати за той квартал учасникам АТО, що розроблений за Вербною і Калиновою. Свободі не з мером і замом треба боротися, а роботу по своїх округах організовувати, а не ждати поки мер з замом зроблять.

  8. Ти Славетній розкажи скількох людей(фірм) обманув та ошукав на заправці “ЛУКОЙЛ”, що біля границі…Ляшко ганьба за такого депутата!!!

  9. Коли поставити Богдана ы Сушика на одну вагу, то богдан два рази пкреважить Сушика – а знаэте чого – бо в Славэнтія в два рахи більше лайна , чим він важить

  10. тупий популізм і більш нічого. коли нема реальної роботи богдана на окрузі – то ж треба “зрєліщ” для народу підкунути (“хліба” вже давав коли проплащував по 60 грн за голос і брав людей на список щоб голосували, отак і виграв). обоє лапуги і Кушнір і Богдан. а свобода тут взагалі не можу зрозуміти до чого.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*