З Волині до Нацгвардії планують призвати 26 юнаків

10.08.2017 / Новини

Позачерговий призов, де на Волині планують призвати 26 юнаків, оголосили у зв’язку з відсутністю необхідної кількості військовослужбовців Національної гвардії України.

Про це повідомив начальник відділу комплектування та призову Волинського обласного військового комісаріату підполковник Юрій Кучер, – передає НСТУ Волинська регіональна дирекція.

«Пройшли основні заходи підготовчі до призову, відібрано необхідну кількість юнаків, навіть більше, хлопців, які бажають служити в Луцьку. Тому що ця команда служитиме саме в Луцьку. Причини оголошення призову – не вистачає певної кількості військовослужбовців Нацгвардії. А відбір дійсно відрізняється від військових формувань певними вимогами. Наприклад, не повинно бути не в призвоника, ні в його близькиз родичів будь-якої судимості. Це перевіряється, стан здоров’я та відсутність татуювань на видних ділянках тіла. Це для Нацгвардії – дуже суттєво», – зазначив Кучер.

Зазначимо, що солдатів строкової служби відправляти в зону бойових дій не будуть. Після підготовки вони виконуватимуть функції із забезпечення громадського порядку на території областей, де служитимуть, а також спеціальні завдання Національної гвардії.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*