Юні спортсмени селища Головне — призери Кубка 19-го округу з футзалу (ФОТО)

03.02.2020 / Новини, Спорт

У неділю, 2 лютого, у м. Володимир-Волинський відбувся фінал Кубка 19-го округу з футзалу, в якому змагалися дитячі команди Володимир-Волинського, Любомльського та Іваничівського районів.

Організатором турніру є ГО «Нова ідея». Її очільник Ярослав Кондисюк, розповідає, що спортивний захід проходить під патронатом Федерації футболу Волинської області, а мета — популяризація спорту та здорового способу життя серед шкільної молоді.

Нагадаємо, у середині грудня у спортзалі Ягодинської митниці проводилася зональна частина турніру серед шкільних команд Любомльщини.

Тоді за вихід до фіналу зголосилися поборотися 19 команд з усіх куточків району.

У підсумку найсильнішими виявилися команди Любомльської гімназії, міської школи № 2, Головненського ліцею та Римачівської ЗОШ. Саме вони й відстоювали честь району у фіналі.

Щодо здобутків, то найкращий результат показали юні спортсмени Головненського ліцею. У фінальному матчі вони зустрічалися з командою села Березовичі Володимир-Волинського району де програли лише у серії післяматчевих пенальті. Отож, у головненців — друге місце.

Переможці Кубка 19-го округу — команда села Березовичі
Команда з Головного — 2 місце

Зовсім небагато забракло команді міського ЗЗСО № 2, яка у грі за третє місце поступилася Іваничам і задовольнилася лише четвертим місцем.

3 місце посіли іваничівські футболісти
Любомльські футболісти — команда ЗЗСО №2

Переможці і призери були нагороджені кубками, медалями, подарунками. Окрім того, у кожній команді було визначено кращих гравців.

У колективах, які представляли Любомльщину, ними стали: Олег Корніюк (Римачі), Дмитро Прокопчук (гімназія), Артем Олех (ЗЗСО № 2) та Сергій Хомич (Головне). У подарунок юнаки отримали футболки ГО «Нова ідея» та путівники по Володимиру-Волинському.

Команда гімназії міста Любомля
Римачівські футболісти

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*