Юна дзюдоїстка з Шацька зайняла призове місце на Всеукраїнському турнірі серед дівчат (ФОТО)

11.12.2018 / Новини, Спорт

24-го листопада у Дніпрі понад 900 учасників із 17 регіонів України боролись за медалі і призи в ході III Всеукраїнського турніру “Кубок Перемоги” з дзюдо серед дівчат.

Підтримати юних спорсменок приїхала українська дзюдоїстка, Чемпіонка світу і Європи Дарина Білодід, яку вразила кількість учасниць Всеукраїнського турніру.

В останні роки турніри і чеспіонати в Дніпрі відбуваються за участі знаменитих зірок українського дзюдо, які своєю присутність в залі мотивують учасників і безумовно піднімають рейтинг дзюдо, роблять цей вид спорту ще більше популярним.

Підтримали традицію організатори даного турніру. Дарину Білодід особисто запросив віце-президент Федерації дзюдо України, президент ФДДО Михайло Кошляк.

Більше години українська спортивна зірка фотографувалася зі всіма бажаючими і роздавала автографи та інтерв’ю. Багато юних спорсменок просили залишити автограф на поясах і навіть на кімоно. Пощастило зробити селфі одній із вихованок Шацького спортивного клубу “Торнадо”, яка саме брала участь у Всеукраїнському турнірі – Анні Самолюк.

Хорошу боротьбу показала Анна. Ще однією нагородою поповнилась скарбничка СК “Торнадо”, Анна Самолюк зайняла третє місце.

Джерело: прес-служба Шацької РДА

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*