Як у Миловані відзначили престольний празник (ФОТО)

18.05.2018 / Новини

Команда народного депутата Ігоря Гузя приєдналась до святкування престольного празника у селі Миловань Любомльського району.

Зокрема, під час урочистостей помічник парламентаря Андрій Бокоч привітав місцевих жителів і побажав успіхів у розвитку громади, – інформує прес-служба народного обранця.

Також від імені депутата Верховної Ради він вручив подяку обранцю Рівненської ОТГ Івану Вознюку.

“Щоразу приємно відвідувати такі заходи, коли збирається мало не вся громада, на святкування приходять цілими сім’ями, родинами, з маленькими дітьми. Під час цього ви ділитеся своїми здобутками і планами. А наше завдання – команди народного депутата – всіляко вам сприяти у розвитку та реалізації цікавих проектів”, – сказав помічник.

“УКРОП” і Фонд Ігоря Палиці “Тільки разом” працюють над тим, аби громади розвивалися, об’єднувалися та працювали навколо проектів, які будуть спільно реалізовані в їхніх селах, селищах та містечках”, – підкреслила представник Любомльського осередку “УКРОП” Лариса Соломянюк.

Для дітвори цього дня організували розважальну програму від Фонду Ігоря Палиці “Тільки разом”. Аніматори – герої з улюбленого мультфільму “Фіксики” – забавляли найменших гостей свята цікавими іграми. Також вся охоча дітвора досхочу настрибалися на батуті.

До слова, команда нардепа за три роки парламентської діяльності Ігоря Гузя побувала в усіх 211-ти населених пунктах округу.

Цьогоріч більше уваги приділятися найменшим селам. У пріоритеті, це – облаштування дитячих і спортивних майданчиків. Хоча, будь-яке звернення громадян не лишається поза увагою обранця.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*