«Я захищаю інтереси Прибужжя, подобається це комусь, чи ні», – Ігор Гузь

17.07.2019 / Відео, Новини

 У студії інтернет-видання “КОРДОН” 17-го липня народний депутат Ігор Гузь розповів про залучення коштів у свій округ, плани щодо облаштування певних об’єктів на території прикордонної зони, ситуацію  на митних постах Волині та роботу Державної митної служби загалом.

Йшлося, зокрема, про кадрові зміни на Волинській митниці, подолання контрабанди, співпрацю з представниками громад, мотивацію в роботі, підтримку політичних сил на виборах тощо.

Депутат вважає, що повинен працювати впродовж всієї каденції, а не лише перед виборами. Після обрання у 2014 році він поставив собі завдання відвідати кожен населений пункт свого виборчого округу, зокрема й Любомльського району.

“У нас, здається, в Любомльському районі 76 сіл — от я був у кожному. Коли ти приїжджаєш в маленьке село, де народного депутата не бачили 30 років, то очевидно люди це цінують”, – каже Ігор Гузь.

Народний обранець зазначає, що контрабанду і корупцію на митниці треба починати долати від верхівки структури, а не з простого люду, який проживає в прикордонній зоні та намагається якось виживати. Тоді буде результат.

“Ті люди, які возять, вони тут живуть. Якщо вони не будуть мати такої можливості, вони будуть виїжджати до Польщі. Ми будемо втрачати трудові ресурси, ми будемо стикатися з масою проблем: завтра ми можемо відремонтувати будь-яку школу, клуб чи соціальний об’єкт, а не буде кому там вчитися, чи займатися, чи відвідувати”, – застерігає депутат.

Обговорили у студії також облаштування парку в Любомлі та пункту пропуску Адамчуки-Збереже у Шацькому районі, децентралізацію на Любомльщині, ремонт дорожнього покриття в окрузі, голосування в парламенті за певні законопроекти, інвестиції та план дій політика в окрузі на майбутнє.

Детальніше у відео.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*