“З восьми років досягав всього самотужки”, – Карпус до Сапожнікова. ВІДЕО

13.07.2020 / Відео, Новини

Громадський активіст Нововолинська Борис Карпус записав відеозвернення до міського голови Віктора Сапожнікова. Нагадаємо, після поїздки команди активних нововолинчан разом із нардепом Ігорем Гузем до Мукачева, міський голова розкритикував їхні намагання перейняти досвід у розвиненіших міст, а також вдався до особистих образ на адресу Бориса Карпуса.

Про це пише Нововолинський інформаційний портал.

«Нещодавно інтернет-мережу сколихнуло прекрасне відео міського голови, який коментував нашу поїздку в Мукачево і моїх кілька думок з цього приводу.

Дякую, Вікторе Борисовичу, що слухаєте, дивитесь і рекламуєте мою прекрасну сторінку. Тепер і ваш електорат знає про моє існування – це приємно.

З приводу тези, що я не син Балоги і Палиці. Це дійсно так. Навіть скажу більше, Віктор Борисович. Сталося так, що у вісім років я залишився жити з бабусею і всього довелося досягати самостійно, самотужки. Було нелегко, але я думаю, що справився», – сказав Борис Карпус.

Він також спростував слова мера про те, що у Нововолинську все погано.

«Шановний Віктор Борисович, не було такого ніколи, щоб я казав, що в інших містах все добре, а в Нововолинську так погано. Навпаки. Чужого навчайтесь, а свого не цурайтесь, – казав великий наш геній Шевченко, і ми цим і займаємось для того, щоб наше місто було кращим, гарнішим і перспективнішим. Ми для цього і їздимо, і переймаємо досвід», – наголосив громадський активіст.

Борис Карпус також порадив міському голові вподобати його офіційну сторінку у фейсбуці.

Читайте також:

1 Коментар “З восьми років досягав всього самотужки”, – Карпус до Сапожнікова. ВІДЕО

  1. Такий сленг міський голова В. Сапожніков застосовує ось вже майже 30 років. “Совок”, що з нього візьмеш? Він вже ніколи не зміниться.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*