Висоцьк вдесяте відсвяткував День села (ФОТОРЕПОРТАЖ)

31.08.2016 / Новини

Святкування Дня села у Висоцьку відбувається уже десять років поспіль, проте таких гулянь як цьогоріч ще не було.

У неділю, 28-го серпня, у свято Успіння Пресвятої Богородиці у Висоцьку відбулись масові гуляння, присвячені Дню села.

Насамперед хлібом-сіллю привітали господаря – голову Штунської сільської ради Олександра Зінчука. Саме він найперше привітав жителів зі святом та побажав усім благополуччя, злагоди у сім’ях та миру в Україні.

IMG_9200IMG_9204Олександр Зінчук нагородив подяками громадських активістів Висоцька – завідувача сільською бібліотекою Валентину Шигидін та завідувача клубу Наталію Бурець.

IMG_9221IMG_9216

Настоятель Введенського храму отець Петро закликав присутніх до спільної молитви та поблагословив усіх на мирне, краще життя. Наголосив, що варто жити у єдності заради вирішення питань громади.

IMG_9280

На святкування також приїхав і народний депутат України Ігор Гузь. Нардеп привітав усіх жителів Висоцька зі святом та побажав відновлення миру у нашій державі, оптимізму та кожному здійснення усіх задумів. Крім того, Ігор Гузь нагородив подяками завідувача бібліотекою Валентину Шигидін та завідувача клубу Наталію Бурець.

IMG_9232IMG_9264

Депутат обласної ради Юрій Гупало подякував організаторам за запрошення й водночас побажав жителям Висоцька вірити у світле майбутнє, допомагати один одному. Юрій Гупало зазначив, що проблеми громади спільно з місцевою владою намагатимуться якомога швидше вирішити. До свята Першого дзвоника депутат подарував набір м’ячів у Штунську та Висоцьку школи.

IMG_9295 IMG_9322IMG_9313

Окрім того депутат нагородив подякою одну з організаторів святкового заходу до Дня села – завідувача клубом Наталію Бурець.

IMG_9327Привітав місцевих жителів зі святом Сергій Чаблук, майор, заступник начальника відділу прикордонної служби «Висоцьк» Луцького прикордонного загону. Подякував усім, хто співпрацює із прикордонниками й допомагає їм. Побажав розвитку та процвітання села, миру і здоров’я усіх його жителям.IMG_9340

Упродовж усієї концертної програми організатори нагороджували подарунками переможців у різних номінаціях. Зазначимо, що подарунки спонсорував Фонд Ігоря Гузя “Прибужжя”.  IMG_9424

Подружжя Олещуків прожили разом 50 років, тому є найстаршою подружньою парою Висоцька

IMG_9444

Наймолодша подружня пара Клим’юків

IMG_9459

Помічник народного депутата Ігор Торба вручає подарунок жительці Висоцька Надії Лукашук, матері шістьох дітей

Урочисту частину заходу продовжили виступи місцевого фольклорного колективу та солістів сільського клубу. Щирістю виконання пісень усіх вразила Катерина ШигидінIMG_9182    IMG_9450IMG_9376 IMG_9395if

Танцювали й веселились усі: і молоді, і старші.

if

Від Любомльської районної ради та райдержадміністрації Михайло Бісюк подякою та подарунком нагородив активістку села Висоцьк Тамару Янюк.

IMG_9473 IMG_9468

Від місцевого підприємця учасники АТО та родичі тих, хто зараз захищає честь нашої країни організатори вручили ікони як символ віри та оберегу.

if

За підтримки Фонду “Прибужжя” дітвору на святкуванні веселили аніматори з Любомля.ififНіхто й не сумнівався, що у Висоцьку теж є майстрині, які вміло шедеврують хто нитками, а хто й бісером. На виставці представили вишиті роботи Тетяни Дзьобан, а картини з бісеру – Ірини Цвид.

IMG_9158

На гулянні можна було також заглянути у шинок, де господинями були Людмила Савош та Тетяна Шигидін. Тут усі мали змогу поласувати домашньою їжею.

IMG_9153

На святі також готували шашлик та печену картоплю. Усі пригощались та насолоджувались відпочинком.

IMG_9166IMG_9168IMG_9481IMG_9490 IMG_9171

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*