Вишнівську ОТГ відібрали для участі у програмі від Київської школи економіки

09.05.2019 / Новини

Для участі в менторській програмі, орієнтованої на допомогу з розвитком спроможних освітніх мереж, відібрано 12 об’єднаних територіальних громад з 10 областей України.

Серед них і Вишнівська ОТГ, Любомльського району, – йдеться на сайті Київської школи економіки.

Менторство передбачає активну співпрацю одного з фахівців/чинь Київської школи економіки з командою, що працює у сфері освіти в ОТГ. Продуктом співпраці стане план розвитку освітньої мережі у цій громаді.

Менторська програма є складовою проекту “Розвиток спроможних освітніх мереж в ОТГ”, що впроваджується Київською школою економіки за підтримки Програми “U-LEAD з Європою” та триватиме з травня по жовтень 2019 року.

Також у межах проекту викладачі/ки Київської школи економіки та залучені експерти/ки проводять тренінги з аналізу політики у 15 обласних центрах України для представниць/ків відділів управління освіти об’єднаних територіальних громад, заступниць/ків голів ОТГ.

Метою проекту є підтримати професійною експертизою розвиток спроможних освітніх мереж в об’єднаних територіальних громадах та навчити представниць/ків ОТГ приймати обґрунтовані рішення щодо формування і оптимізації освітньої мережі та ефективно втілювати їх у життя.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*