Вишнів: відбулося засідання Міжшкільного інтегрованого методичного об’єднання вчителів (ФОТО)

01.02.2019 / Новини

29-го січня у Вишнівському НВК “Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад” відбулося засідання Міжшкільного інтегрованого методичного об’єднання вчителів фізкультурно-оздоровчого циклу.

Про це повідомляється на сайті ОТГ.

На засідання були запрошені сільський голова Віктор Сущик та заступник сільського голови – начальник гуманітарного відділу Василь Стрільчук.

Протягом зустрічі педагогами та керівниками були обговорені питання щодо організації спортивно-масової роботи в школах, зокрема, та в ОТГ, загалом, впровадження концепції національно-патріотичного виховання, забезпечення шкіл матеріально-технічною базою для проведення різного роду змагань та підвищення рівня національно-патріотичного виховання школярів.

Було сплановано роботу педагогів щодо організації та проведення спортивних заходів у школах Вишнівської ОТГ, а також внесені пропозиції щодо закупівлі матеріально-технічного забезпечення та участі школярів у змаганнях, військово-польових зборах з метою залучення підростаючого покоління до здорового способу життя.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*