Волинянин віз у сексуальне рабство до Словаччини двох дівчат з Рівненщини

29.06.2018 / Новини

Поліція Рівненщини в четвер, 28 червня, повідомила про затримання жителя Волинської області, котрий намагався вивезти з України до Словаччини двох дівчат, які в подальшому мали працювати в секс-індустрії.

За повідомленням поліції, 25-річний волинянин шукав молодих дівчат, які опинилися у складних життєвих ситуаціях та вербував для роботи за кордоном.

Своїм жертвам обіцяв високу заробітню плату та безтурботне життя, а коли ті опинялися у чужій країні, то “потрапляли в справжнє рабство та нескінченні борги”. За кожну “працівницю” чоловік отримував винагороду в 300 євро.

Волинянина затримали на міжнародному автомобільному пункті пропуску “Грушів-Будомеш”. Обох дівчат віком 20-ти і 25-ти років повернули додому. Наразі зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу. Чоловікові загрожує позбавлення волі строком до 12 років.

Крім того, у рамках міжнародного слідчого доручення правоохоронці встановлюватимуть «роботодавців» на території Словаччини з метою їх затримання та перекриття міжнародного каналу торгівлі людьми.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*