Волиняни заборгували за газ понад 200 мільйонів гривень

03.11.2017 / Новини

З 29 вересня органи місцевого самоврядування самостійно визначали дату початку опалювального сезону залежно від температурних показників.

Так, 20-го жовтня тепло подали у місті Ковель, 21-го жовтня в Нововолинську та Володимир-Волинському, а вже 23 – у Луцьку та усіх інших населених пунктах області, – повідомляє відділ інформаційної політики ОДА.

“Хочу підсумувати: початок опалювального сезону в області пройшов злагоджено. Фактично опалюються всі об’єкти соціальної сфери: школи, садочки, а також заклади охорони здоров’я. Що ж стосується проблеми із ОСББ, то на сьогодні по місту Луцьку 100-відсоткове підключення будинків до тепломереж, що опалюються централізовано. А з приводу вчорашнього інциденту зі Східноєвропейським національним університетом імені Лесі України, то тут суто технічна причина, яку намагаються усунути”, – повідомив начальник управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації Андрій Пиріг.

Окрім того, розглянули питання щодо стану розрахунків за спожитий природний газ населенням області. Як зазначив директор ТОВ “Волиньгаз Збут” Микола Тищук, рівень розрахунків населення у жовтні 2017 року зріс до 78,7 % у порівнянні з попереднім місяцем. Разом із тим, заборгованість населення за спожитий газ становить більше 211 млн грн. Робота в даному напрямку продовжується.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*