Волинську трасу внесли до переліку доріг, які відремонтують цього року

11.02.2018 / Новини

Перелік передбачає проведення робіт з будівництва та реконструкції на суму 531,8 млн грн.

Кабмін затвердив список доріг загального користування державного значення, які підлягають будівництву.

Про це повідомляє Урядовий портал, – передає Конкурент.

Серед основних об’єктів, які увійшли до переліку є й волинська траса – М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече.

“Перелік передбачає проведення робіт з будівництва та реконструкції на суму 531,8 млн грн, капітального ремонту на суму 1 260,1 млн грн та поточного середнього ремонту на суму 4 808,2 млн грн. Загальний обсяг фінансування становить 6 600 млн грн з введенням в експлуатацію 492,7 км доріг та 3 696 пог. метрів мостів”, – йдеться у повідомленні.

Інші об’єкти, які увійшли до переліку: М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський на ділянці Житомир – Вінниця, Н-11 Дніпро – Миколаїв, ремонт найбільш зруйнованих ділянок автомобільної дороги М-06 Київ – Чоп, Н-08 Бориспіль – Дніпро – Запоріжжя – Маріуполь на ділянці Запоріжжя – Маріуполь, Н-09 Мукачеве – Івано-Франківськ – Львів, М-05 Київ – Одеса, Н-14 Олександрівка – Кропивницький – Миколаїв на ділянці Кропивницький – Миколаїв, М-22 Полтава – Олександрія та інші.

Окрім того, Уряд затвердив Перелік об’єктів капітального та поточного середнього ремонту автомобільної дороги загального користування державного значення Н-03 Житомир — Чернівці та обсяги бюджетних коштів для її фінансування 2018 року

Уряд затвердив також перелік об’єктів капітального та поточного середнього ремонту автомобільної дороги загального користування державного значення Р-46 Харків – Охтирка.

Уряд вніс зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для покращення стану автомобільних доріг загального користування за маршрутом Львів – Тернопіль – Умань, Біла Церква – Одеса – Миколаїв. Зокрема, уточнено напрями використання коштів.

Також внесено зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для покращення стану автомобільної дороги загального користування державного значення М-03 Київ – Харків – Довжанський. Зокрема, уточнено напрям використання коштів.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*