Волинські атовці обурені діями Держгеокадастру області

09.11.2018 / Новини

Військовослужбовці Волинської області вимагають розібратися з питанням розподілу земельних ділянок у Горохівському районі.

Акція на підтримку законних прав атовців за участі військовослужбовців, зокрема, із Горохівщини, членів громадської “Спілки воїнів АТО”, “Автомайдану Волині” стартувала 9 листопада біля приміщення Держгеокадастру Волині, – повідомляє ІА Волинські новини.

Нагадаємо, після сварки між військовослужбовцями та виконувачем обов’язків керівника Головного управління Держгеокадастру Волинської області Олесем Іващенком останній написав заяву на звільнення. Із посади він мав піти з 9 листопада.

Відзначимо, активісти неодноразово вимагали, аби Олесь Іващенко детально вивчив питання щодо відмови в одержанні земельних ділянок атовцям. Натомість землі отримують мешканці інших областей.

Як розповів активіст Олексій Кушнєр, два тижні тому учасники АТО вже зверталися до Олеся Іващенка з вимогою вирішити ситуацію, оскільки стало відомо, що мешканці сусідніх областей, зокрема Рівненської, написали заяви на отримання земельних ділянок у Горохівському районі, попри те, що першочергово землі мають надати саме місцевим військовослужбовцям.

Йдеться про 20 проектів землеустрою, які подали жителі Рівненщини, Житомирщини, Херсонщини тощо.

“Олесь Іващенко написав заяву на звільнення. А 6 листопада підписав дозвіл на розроблення проектів на цих 20 ділянках. Це 40 гектарів. Тобто вимога вирішити ситуацію закінчилася підписанням документів 20 жителям, які точно не мешкають у Горохівському районі”, – наголосив Олексій Кушнєр.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*