Волинське місто хоче розвивати гастрономічний туризм

04.04.2018 / Новини

Національна туристична організація визнала 2018 рік, роком гастрономічного туризму в Україні.

Про це повідомляють у Ковельській міській раді.

На сьогодні це є актуальним, адже постійно зростає інтерес до культурних традицій і звичаїв українського народу, національної кухні. А оскільки кулінарне мистецтво — частина культури взагалі, то гастротуризм — це не просто споживання їжі. Це ще й екскурсії, іноді участь у процесі приготування кулінарних шедеврів і знайомство з історією місцевої кухні.

Варто зауважити, що розвиток гастрономії у нашому місті є дуже популярним. На сьогодні до послуг мешканців та гостей Ковеля понад 80 закладів ресторанного господарства. Кожен з них пропонує чимало страв української кухні, таких, що притаманні лише нашому регіону.

У міськраді закликають усіх, хто гідно може представляти Волинь у сфері гастрономічного туризму своїми автентичними стравами, надати інформацію до департаменту інфраструктури та туризму Волинської облдержадміністрації на електронну адресу: tourism.volyn@gmail.com вказавши заклад, де можна спробувати такі страви, продемонструвати їх фото та коротенький опис.

Довідково:

Гастрономічний туризм — це різновид туризму, пов’язаний з ознайомленням та дегустацією національних кулінарних традицій країн світу.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*