Волинська митниця: як «виживають неугодних» (відео)

29.03.2016 / Відео, Новини

Після того, як 3-го березня 2016-го року волинські митники проґавили фуру з бурштином, там почалися кадрові перестановки.

Нагадаємо, двох заступників начальника Волинської митниці ДФС Юрія Мацібора та Юрія Терещука відсторонили від виконання обов’язків, поки проводиться службове розслідування.

І вже 14-го березня призначили нового керівника. Ним став Олександр Шавлак, який з липня 2015-го року очолював Чернігівську митницю ДФС.

Новий керівник, ймовірно, одразу не сподобався волинським митникам, адже взявся проводити внутрішні розслідування. Тож, не довго думаючи, його підлеглі збунтувалися.

Після цього на митниці відбулося неймовірне дійство. Як повідомляє в мережі Фейсбук Павло Верещагін, в терміновому порядку за участю «громадськості» відбулися збори профспілок, де головою профспілки було обрано тимчасово відстороненого від виконання обов’язків Юрія Терещука, який є головним фігурантом зазначеного службового розслідування.

“Довідково: Терещук є зятем обласного прокурора часів Януковича Гіля Андрія та другом контрабандиста «Сома», він же Шваліковского Андрія, жителя Ковеля, Волинської області, – пише Павло Верещагін. – Крім того, на цих зборах постановили петицію, що «іногородніх начальників не приймати, тільки місцевих…», цю так звану петицію підтримав і голова Волинської обласної адміністрації пан Гунчик, який також був присутній та приймав активну участь у зборах”.

За словами Павла Верещагіна, від громадськості були присутні ті, хто свого часу з митниками був в “темі і в долі”.

“Від громадськості були присутні «підприємці»: Юрій Матчук, який за інформацією завіз під дахом Терещука сотні кузовів, подекуди без розбору, та Клавдія Кутикіна, екс-заступниця керівника Львівської митниці при Микитюку, яку в кінці 2011 року у своєму службовому кабінеті взяли на хабарі”, – пише чоловік.

Що відбувається на Волинській митниці та хто до цього причетний – ми розповімо згодом.

«ВолиньPost»

1 Коментар Волинська митниця: як «виживають неугодних» (відео)

  1. По 100грн платили так званим мітингарям для масовки на кордоні. І ..знайшли тих,хто захищає спрут

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*