Волинь увійшла у трійку регіонів з найдешевшою вартістю м’яса.
Про це написав генеральний директор Української асоціації постачальників торгівельних мереж Олексій Дорошенко на своїй сторінці у Facebook.
“ТОП – 5 найдешевших регіонів виглядає таким чином: Тернопільська область – 492,6 грн, Рівненська область – 505,4 грн, Волинська – 509,1 грн, Житомирська – 513,8 грн і Донецькій області – 517,0 грн.” – йдеться у дописі.
“Поміж ними розмістились наступні регіони: Харківська область – 542, 7грн, Чернівецька – 542 грн, Луганська – 541,1 грн, Дніпропетровська – 540,2 грн, Полтавська – 537,5 грн, Миколаївська – 536, 6грн, Хмельницька – 533,2 грн, Запорізька – 528,1 грн, Херсонська – 526, 9грн, Вінницька – 522, 6грн, Львівська – 522,5 грн, Черкаська – 519,5 грн, Чернігівська – 519,2 грн, Кіровоградська – 518,5 грн, Івано-Франківська область – 517,8 грн.” – написав Олексій Дорошенко.
Залишити коментар