Водія-втікача, що збив жінку з дитиною в Любомлі, вже знайшли

02.11.2016 / Новини

У Любомлі 1-го листопада п’яний водій на автомобілі «Honda Accord», на польських номерах, виїхав на тротуар та здійснив наїзд на велосипедиста з 4-річною дитиною.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася ввечері о 18:30, на одному із залізничних переїздів міста, на перехресті вулиць Володимирська і Вокзальна. Двоє чоловіків (жителі Любомля та Куснищ) перебували в автомобілі, що здійснив наїзд на жінку з дитиною та зник з місця події.

Велосипедистку з 4-річним хлопчиком госпіталізували з тілесними ушкодженнями. Медики діагностували у дитини закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, скальповану рану голови.

“По гарячих слідах працівники Любомльського відділу поліції виявили спочатку пусте покинуте авто, що здійснило наїзд на потерпілих, а пізніше й самого водія з пасажиром. Їх доставили у райвідділ для дачі пояснень. На той момент вони перебували у стані алкогольного сп’яніння. Керував транспортним засобом 24-річний житель району. Порушено провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.”, – зазначив Анатолій Дружук, начальник Любомльського відділу поліції.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*