Власник вилученого на “Ягодині” Lamborghini сплатив понад мільйон гривень

07.08.2018 / Новини

Власник автомобіля Lamborghini, вилученого на Волинській митниці ДФС, сплатив до бюджету 1,2 мільйона гривень митних платежів.

Про це повідомляє прес-служба слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Волинській області.

Співробітники податкової міліції Волині скерували до суду кримінальне провадження за фактом умисного ухилення від сплати податкових та митних платежів при здійсненні ввезення з Федеративної Республіки Німеччина на митну територію України автомобіля марки “LAMBORGHINI HURACAN COUPE AVIO”, 2017 року виготовлення.

З’ясувалося, що житель Харкова в травні цього року під час здійснення переміщення через митний пункт пропуску “Ягодин” Волинської митниці ДФС, приховав від митного контролю елітний автомобіль, шляхом подання органу доходів і зборів неправдивої інформації щодо відправника товару та відомостей, необхідних для визначення митної вартості товару, ухилився від сплати податкових та митних платежів на загальну суму 1,2 млн гривень.

До притягнення до кримінальної відповідальності чоловік в повному обсязі відшкодував збитки, завдані державі за результатами вчинення кримінального правопорушення.

Кримінальне провадження щодо нього, згідно із частиною 4 статті 212 Кримінального кодексу України, скеровано до суду з клопотанням про звільнення від кримінальної відповідальності.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*