Відтепер не працюватиме квиткова каса на станції “Ягодин”

14.01.2020 / Новини

Припиняється робота квиткової каси на  станції Ягодин. Найближча квиткова каса функціонує на станції Любомль.

Згідно «Правил перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України» п. 32.11 на всіх станціях і зупинкових пунктах приміської зони, де кількість проданих квитків становить 50 і більше за добу, відкриваються квиткові каси, – повідомили на залізниці.

Аналізом роботи квиткової каси на станції Ягодин встановлено, в травні 2019 році середньодобовий об’єм продажу становив 11 квитків в приміському сполученні та 5 квитків в дальньому сполученні.

Відповідно до чинного законодавства, в травні 2019 року закінчився термін використання реєстраторів розрахункових операцій (РРО) з продажу квитків приміського сполучення, а вартість придбання нового РРО становить 38,0 тис. грн.

На сьогодні, електронний проїзний документ впроваджений на всі проїзди далекого та регіонального внутрішньодержавного сполучення за винятком окремих проїздів міжнародного сполучення за винятком окремих поїздів міжнародного сполучення.

Понад 60% усіх проїзних документів, оформляються пасажирами за допомогою он-лайн сервісу офіційного сайту АТ «Укрзалізниця», мобільний додаток «Залізничні квитки» для смартфонів та у відділеннях банків і Укрпошти, що дозволяє придбати або повернути квитки без додаткових комісій, не звертаючись до квиткових кас. У приміському сполученні проїзні документи можна придбати у провідників приміського поїзда.

Враховуючи викладене, з метою зменшення непродуктивний витрат на утримання квиткової каси станції Ягодин, керуючись пунктом 32.11 Правил перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України, з 01.05.2020 року припиняється робота квиткової каси на  станції Ягодин. Найближча квиткова каса функціонує на станції Любомль.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*