Відомий уродженець Любомльщини презентував свій новий роман (ФОТО)

18.07.2019 / Новини

У рамках дофестивальної частини ІІ Міжнародного літературного фестивалю «Фронтера» 16 липня у Книгарні «Є» відбулася презентація книг волинських письменників Володимира Лиса та Надії Гуменюк.

Чимало лучан відвідало захід, аби поспілкуватися з улюбленими письменниками, – розповідає Перший.

Надія Гуменюк та Володимир Лис – улюбленці всієї країни. У їх добірках є чимало романів, які отримали нагороди та схвальні відгуки критиків й читачів. Незважаючи на  те, що зараз літо – пора відпусток – на презентації книг не було жодного вільного місця.

Володимир Лис презентував свій новий роман «В’язні зеленої дачі». Він зауважив, що в основу роману лягла реальна історія, яку йому колись розповідали. В ній ідеться про жінку, яка змогла отримати квартиру у Львові завдяки тому, що погодилася стати коханко високопосадовця. Однак роман  глибший за просту історію кохання, – переконує автор.

Нещодавно вийшов доповнений роман «Вересові меди» Надії Гуменюк. За її словами, у книзі багато любові, дуже різної любові. Сюжет книги теж базується на реальній історії. Більше того, в книзі чимало історичних фактів про нашу область та Луцьк зокрема.

Гості заходу мали нагоду поділитися враженнями від романів відомих авторів та поспілкуватися з письменниками. Наприкінці відбулася автограф-сесія.

Організатори фестивалю «Фронтера»:  Департамент культури Луцької міської ради, Мистецьке об’єднання “стендаЛь”, громадський діяч Роман Бондарук.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*