Відомий музикант з Любомльщини виступить на рідній землі

07.05.2019 / Новини

У суботу, 11 травня о 18.00 на сцені Любомльського міського будинку культури виступатиме, наш земляк, вихованець дитячої музичної школи, а нині відомий музикант, уродженець села Запілля Олександр Ющук.

Під акомпанемент польського піаніста Аркадіуша Годжінського він виконає оригінальні твори для туби та власні обробки. У програмі твори: Бенедетто Марчелло, Роланда Шентпалі, Кшиштофа Пендерецькі, Ежена Бозза, Яна Кшивіцьки, Левка Колодуба, Вітторіо Монті.

Квитки можна придбати у касі Любомльського міського будинку культури.

ДОВІДКОВО: Олександр ЮЩУК — молодий український музикант, який у 10 років почав шлях у музиці з баяна, тубу взяв у руки в 15 років. З того часу не припиняє відкривати з нею нові горизонти — Львівська національна музична академія, Музичний університет Фредеріка Шопена в Варшаві, Вища школа музики і театру в Росток (Німеччина). Неодноразово нагороджувався за свою творчу діяльність. Отримав нагороду мера міста Львова. Співпрацював з оркестрами K&K Philharmoniker, Sinfonia Varsovia, Lviv Symphony Orchestra та ін. Як соліст та член оркестру виступав у багатьох містах Польщі, а також у Європі (Німеччина, Іспанія, Норвегія, Швейцарія, Швеція, Бельгія, Нідерланди, Люксембург, Австрія, Данія, Греція).

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*