Вантажівка, що поламала огорожу у Мосирі, ліcгоспу не належить — прес-служба ВОУЛМГ

23.03.2018 / Новини

Вантажівка, що пошкодила паркан у селі Мосир, належить приватному підприємцю, а не Любомльському лісгоспу.

Таку заяву розповсюдила прес-служба Волинського обласного лісового господарства.

“Учора, 22 березня, у кількох ЗМІ було оприлюднено інформацію щодо перекриття дороги в одному із сіл Любомльського району. Ситуація журналістами подана як резонансна. Але озвучене не відповідає дійсності, — йдеться у повідомленні — Також зауважуємо, що з метою попередження соціальної напруги працівниками ДП “Любомльське ЛГ” одразу було прийнято рішення про відновлення пошкодженого паркану, що вже зроблено. Окремо зазначаємо, що із представниками громади було досягнуто компромісу і в питанні ремонту доріг.

Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства звертається до представників ЗМІ з проханням більш ретельно вивчати та опрацьовувати інформацію, яка стосується перешкоджання діяльності державних лісогосподарських підприємств. Наголошуємо, що у лісогосподарських підприємствах області працюють в тому числі мешканці громад. Особливе прохання щодо більш детального вивчення питання – до тих ЗМІ, які намагаються штучно створювати сенсації навколо таких прецедентів.

Лісогосподарські підприємства Волинської області у переважній частині складаються із волинян. Нам дуже важливо, щоб кожен із наших земляків усвідомлював: коли звучить слово “лісівники”, передбачається, що це – волиняни. Ми в першу чергу зацікавлені і робимо все для того, щоб Волинь розвивалася”.

Коментар “КОРДОНу”. Даючи пораду працівникам ЗМІ “більш ретельно вивчати та опрацьовувати інформацію”, прес-службі Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства, можливо, варто було б почати з себе, адже у матеріалі “Жителі села Мосир перекрили дорогу лісовозам” жодним чином не вказується на приналежність вантажівки до лісогосподарського підприємства.

“Можливо, конфлікту й не було б, якби водій фури, що належить одній з фірм-клієнтів “Любомльського лісгоспу”, замість накивати п’ятами, вибачився б перед людьми і пообіцяв полагодити паркан”, — йдеться у тексті.

Інтернет-видання “КОРДОН” також зацікавлене у продуктивній і стабільній роботі і розвитку лісової галузі Любомльщини й Волині в цілому. Втім, варто взяти до уваги й те, що люди, не маючи на те вагомих причин доріг, не перекривають…

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*