“Укртелеком” підвищив ціни на стаціонарний зв’язок

03.10.2017 / Новини

Один з найбільших українських операторів телекомунікацій “Укртелеком”, який належить Ринату Ахметову, з 1 жовтня ввів в дію нові тарифи на фіксований телефонний зв’язок.

Як пише УНІАН, тарифні плани розміщені на сайті компанії.

Зокрема, вартість тарифного плану “Домашній Базовий”, “Домашній Мінімальний” та “Загальний Базовий” збільшилася на 5,5 гривні, для абонентів “Домашнього Безлімітного” – на 9 гривень. У вартість пакетних хвилин включені міжміські дзвінки, на SIP-телефонію і мобільні телефони.

Як відомо, “Укртелеком” з 1 січня 2017 року підвищив вартість тарифних планів на послуги фіксованого телефонного зв’язку для юридичних осіб на 18,5%-22,9%.

“Укртелеком” у першому півріччі 2017 року збільшив чистий прибуток у порівнянні з аналогічним періодом 2016 року у два рази – до 355,3 мільйона гривень.

Довідково

“Укртелеком” – найбільший оператор фіксованого зв’язку України. Компанія надає послуги зв’язку майже 8 мільйонів абонентів фіксованої телефонії та послуги швидкісного інтернету понад 1,6 мільйона клієнтів. Контрольний пакет акцій компанії належить групі українського бізнесмена Ріната Ахметова “Систем Кепітал Менеджмент” (СКМ).

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*