Україна показала найгірший результат на Літніх Олімпійських іграх в історії країни

22.08.2016 / Новини, Спорт

Україна зайняла 31-е місце в загальнокомандному медальному заліку на Літніх Олімпійських іграх 2016 року в Ріо-де-Жанейро.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

На нинішній Олімпіаді українські спортсмени завоювали 11 медалей: 2 золотих, 5 срібних і 4 бронзових. Всього на Іграх Україну представляли 205 спортсменів в 27 видах спорту.

Золоті медалі країні принесли гімнаст Олег Верняєв (паралельні бруси) і каноїст Юрій Чебан (спринт на 200 м). В активі Верняєва ще срібло (багатоборство), інші срібні медалі завоювали стрілок з пневматичної гвинтівки Сергій Куліш (на дистанції 10 м), збірна шаблісток у складі Ольги Харлан, Олени Кравацької, Аліни Комащук та Олени Вороніної, борець греко-римського стилю Жан Беленюк (в категорії до 85 кг), Павло Тимощенко у сучасному п’ятиборстві.

Бронзові нагороди принесли Україні шаблістка Харлан в індивідуальній першості, стрибун у висоту Богдан Бондаренко, веслярі Дмитро Янчук та Тарас Міщук (у змаганнях каное-двійок на 1000 м) і Ганна Різатдінова в індивідуальному багатоборстві в художній гімнастиці.

Українці вибороли найменше золотих медалей і найменшу загальна кількість медалей в історії виступів країни на Літніх Олімпіадах.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*