Учасникам АТО: Подайте вчасно документи, щоб отримати одноразову виплату

20.03.2016 / Новини

Стосується отримання безоплатних путівок і одноразової грошової допомоги до 5 травня щорічно.

Для того щоб отримати ці пільги потрібно зареєструватись в відділі соціального забезпечення по місці прописки (згідно постанови КМУ №200 від 15.03.2015), отримати грошову виплату можна і по місцю перебування, але потрібно взяти довідку, що ви не зареєстровані для даної пільги по місцю прописки.

Просто не забудьте…

Кожному захиснику, який повернувся до дому треба звернутися в військомат, там є окремий кабінет в якому займаються АТО і подати заяву і до неї документи.

Якщо хтось не стоїть на обліку то треба стати на облік, а потім здати заяву.

Всі хто ще продовжують служити їм виплатять автоматично, бо цим займуться в частинах і передадуть документи.

Всі хто не здадуть документи виплати не буде.

Є величезне прохання до людей, що це прочитають – зробіть репост, або ж просто розкажіть тим воїнам, що не в курсі цього адже через малу кількість зареєстрованих учасників бойових дій в минулому році “згоріло” багато путівок на санітарно-курортне лікування і психологічну реабілітацію.
_______________________________________
Більше корисної інформації для учасників АТО та їхніх родин –
Сайт ”Життя після АТО (все для наших захисників) – http://life-after-ato.com.ua/
(користуйтеся функцією «пошук» та «теги»)
Зворотній зв’язок – поштова скринька life.after.ato@ukr.net
Facebook – Спільнота ”Життя після АТО (все для наших захисників) – https://www.facebook.com/groups/1612637572351512
VK – https://m.vk.com/club115482470;
Twitter – https://twitter.com/Svitla_Ukrainka
Долучайтеся до спільнот з інформацією для збудування стосунків у сім’ї –
«Двом краще, ніж одному» – https://www.facebook.com/groups/788830151234626/
«Виховання – це стосунки» – https://www.facebook.com/groups/755581544569822/

Джерело

28 Коментарів Учасникам АТО: Подайте вчасно документи, щоб отримати одноразову виплату

  1. “згоріло” багато путівок на санітарно-курортне лікування???????????????????????? А може навпаки, їх просто ніхто не видавав??????????????????Нам сказали(Воловецький район) у нас не має такої можливості, потрібно ставати в чергу, можливо це займе, півроку, а можливо рік……Вже слава богу рік пройшов…..Все це лише громкі слова публічно, а на ділі ніхто нічого не робить і ніхто не шанує і не піклуєся безплатно про наших захисників.

  2. Де можна отримати путівку на санітарно-курортне лікування АТО-шник? Був в ато в спецбатальоні Чернігів.

  3. Живу у Вижницькому районі райсобез посилає на Чернівці а куда звертатися незнаю

  4. Та ж сама єрунда… Сказали . що шістнадцятий в черзі, а за минулий рік видали лише шість путівок…

  5. Такаж сама ф…,звернувся в соц.загист,сказали може десь цього року поїдеш,но принеси довідку від врача,шо тобі ДІЙСНО треба на сан.курор.лікування,а за попередніх 2 роки навіть незаїкнулися,хоча я їх питав про це.Про нас думають лише на словах,а як доходить до діла-ми нікому непотрібні.Обідно,що віддавши декілька років свого життя на передку,після всього,про тебе ніхто недумає крім тебе самого та твоїх рідних.

  6. Так, дійсно потрібно справку від лікаря, що потрібно санаторне-курортне лікування.
    Я по місцю прописки робив.

  7. Здравствуйте у меня Муж был в ато,мы кругом обращались но ему помощи на приобретение жилья не дают говорят что такой помощи не дают?

    • Потрібно звертатись на імя міського гоови зібравши документи 1довідка склад сімї 2 копія посвідчення УБД довідка про безбосередню участь в АТО 3.копія свідоцтва про шлюб.Та мати малу площу або в аварійному стані також можна зробити акт обстеження з допомогою депутата про не належні умови житла то вони можуть виділити кошти на їх покращення.

      • Ще потрібна копія домової книги та технічного паспорта на якій площі ви проживаєте.І айда до міськ ради.

  8. Я с 14року не разу не отримував путівки ні грошового забеспечення!допоможіть куди звертатись і що потрібно писати?

  9. Публікація була зроблена ще 20 березня 2016 року. Там дата є над картинкою. То вже 4 роки минуло, може досі щось змінилося.

    Але у кожному разі треба напрягати місцеву владу, вони мають моніторити програми реабілітаційні для атовців, що проживають на території їх міськради чи сільради. У Шацькому районі навіть сімї атовців на базу відпочинку на Світязі влітку брали, але там обласний депутат цим займається.

  10. Мені тоже сказали що нема я пішов в адмі… і написав заяву що не надають путівку і сказав що не буде путівки то буду писати далі.Через тиждень путівку знайшли.Хто хоче той знайде вихід

  11. Друзі і побратими,ніхто до вас не прийде і нічого не скаже і не дасть !!!Про житло не знаю..скажу про санаторне те що знаю,,спочатку ідете до свого сімейного лікаря,берете довідку що ви його потребуете,,тоді з нею ідете в соц.захист і пишете заяву,додаючи необхідні папери,,а далі все залежить від фінансування державою !!! Компенсація за невикористання,мізерна в районі 300грн,при тому що путівка розрахована на 6 тис.приблизно…

    • адміністрація “нагнула” соцзахист, і щоб позбутися таких надоїдливих дали путівку вам, але посунули якогось іншого УБД, що був в черзі перед вами. А розподіл путівок справді поганий і не на всі райони він надається в повному обсязі. І не всі УБД, як доходить до діла, мають як їхати

  12. ага, был добровольцем в с 15-конец 16го года в полку Азов, был добровольцем, и что? 4 года прошло ни УБД дали ничего, сказали ты неоформленный был, есть выписки с БСМП, есть справка с части 3057 что я действительно там был а толку!!

  13. С кем можно пообщаться по поводу одноразовый денежной помощи? Дело в том что я ее получил, но стоимость открыть счёт в банке мне больше обошлась чем сама помощ.

    • Доброго дня!!! По довідці про участь в ООС можна отримати,бо УБД 9 місяців чекаю,а тут ще виявляється,що зробили помилку у прізвищі і знов прийдеться чекати скільки хз?!(

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*