У Згоранах проголосували за Шацьк

25.03.2019 / Новини

У неділю, 24 березня у Згоранах відбулися громадські слухання щодо приєднання населених пунктів Згоранської сільради до Шацької ОТГ.

Нагадаємо, рішення про їх проведення було прийняте кількома днями раніше на сесії самоврядного органу.

Як розповіла “КОРДОНу” секретар сільради Леся Жалніна, на зібрання прибули і зареєструвалися 73 місцеві жителі. У голосуванні взяли участь 45. З них 40 підтримали ідею приєднання до Шацька, 5 висловилися проти. Ще вісім учасників слухань висловилися за те, щоб Згоранська сільрада залишалася самостійною територіальною одиницею. Втім, законодавство про децентралізацію такого варіанту не передбачає.

У слуханнях також взяли участь посадовці з обох районів: в.о. голови Шацької ОТГ Людмила Цевух, голови Любомльської і Шацької районних рад Микола Сушик та Сергій Карпук, заступник голови Любомльської РДА Олександр Бурихайло.

Остаточне рішення щодо приєднання Згоранської сільради належить прийняти місцевим депутатам на черговій сесії.

Читайте також:

5 Коментарів У Згоранах проголосували за Шацьк

  1. Як може рішення прийняти 73 особи????
    Шановний голова і депутати, для того щоб прийняти правильне рішення і висвітлити об’єктивне рішення Вам необхідно провести реальне опитування всіх жителів сільської ради, а не приймати думку певної шайки!
    Для Вас як вихід в кожному селі під час виборів потрібно провести опитування кожного виборця і тоді є висвітлювати. А так виходить, що половина жителів не знала про збори, інша половина не змогла прийти через перебування на роботі!!!!!

  2. Це при тому, що в сільській раді населення близько 2500 осіб, з яких близько 2000 осіб повнолітні. Задумайтеся… що таке проти цього 73 особи…. Про яке прийняте рішення може бути мова

  3. У когось з математикою не склалося. Як може з 45-ти людей, які взяли участь в голосуванні, проголосувати 53 ?

  4. Що за ініціатива голосувати в неділю, у нас в п’ятницю базар, так давайте вже під людей підлаштовуватися, а не як вам завгодно

  5. Вегным путем идете,товагищи!Цирк а учасники всього цього дійства клоуни.Ну як при комунізмі у 1918-22рр.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*