У захопленому автобусі у Луцьку є поранені: терорист випустив кількох заручників

21.07.2020 / Відео, Новини

Максим Кривош випустив з автобуса, в якому тримає в заручниках 20 людей, випустив декількох з них.

Про це повідомляє телеграм-канал “Лучани”.

Очевидці повідомляють, що станом на 20:45 чоловік випустив перших заручників.Речниця ГУНП у Волинській області Ольга Бузулук підтвердила інформацію про декількох людей, яких випустили з транспортного засобу, – передає Волинь24.

За її словами, Максим Кривош відпустив жінку літнього віку, дівчину та хлопця.

Вивів заручників перший заступник голови Нацполіції Євген Коваль.

 

Раніше повідомляли, що терорист, який захопив автобус із заручниками в Луцьку та утримує їх більше 9 годин, заявив, що люди – в поганому стані. Також сказав, що серед тих, кого він утримує, є поранений.

Про це Максим Кривош заявив в телефонній розмові із журналістами телеканалу «НТА», передає ІА «Волинські новини».

«До написаного мені додати немає чого. Ці вимоги виконуються – я відпускаю людей. Поліція не йде мені на зустріч. Ні одного кроку я не бачив, одні провокації.

Заручники в поганому стані. Повний автобус. Одна людина поранена, одна вагітна, одна дитина. Що вам ще цікаво… Не один г**дон, із тих перерахованих мною, не виклав в мережу відеозвернення про те, що я просив», – каже Максим Кривош.

Нагадаємо, вранці у вівторок, 21 липня, на Театральному майдані в Луцьку озброєний чоловік (уроджененць села Гай, Оренбургської області Російської Федерації) захопив автобус із 20-ма пасажирами.

Автобус їхав з села Краснилівка Камінь-Каширського району, на «Луцькій автостанції №1» на цей рейс купили квитки двоє людей. Далі, автобус рушав до міста Берестечко, Горохівського району, по дорозі мав заїхати на «Луцьку автостанцію №2», що на вулиці Львівській, а опинився на Театральному майдані міста з заручниками.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*