У Володимирі-Волинському вандали тричі нищили одну й ту ж ландшафтну зону

13.07.2020 / Новини

У Володимирі-Волинському за останні кілька днів зафіксували три випадки вандалізму, причому на одному й тому ж місці – поблизу будинку ландшафтного дизайнера, урбаніста Андрія Гнатюка.

За його словами, він особисто став свідком двох випадків, коли впіймав на гарячому місцевих мешканців, які зривали лілії та троянди.

«Приїхав після роботи додому, вийшов до річки щоб емоційно розрядитися (день був насичений зустрічами). Тим часом, якийсь чоловік з граблями спокійно підійшов до річки і почав виловлювати німфеї. Вони тільки почали цвісти, після того, як я їх пересадив з власної водойми у річку. Я дістав телефон і почав знімати процес рицарської боротьби за право подарувати ніжну квітку своїй коханій. Я запитав: «Навіщо ти це робиш?». Відповідь шокувала мене: «Коли я їх не вирву, їх забере хтось інший, річка нічия!». Після моїх аргументів він визнав, що вчинок егоїстичний», – написав у дописі Андрій Гнатюк в групі «Ганьба Княжого міста».

Того ж вечора двоє підлітків позривали троянди, які вперше зацвіли.

А минулої суботи, 11 липня, трапилася ще одна неприємна подія, винуватців якої впіймати не вдалося. В тій же ландшафтній зоні зламали рідкісне для України дерево катальпу.

«Безглуздий прояв вандалізму!», – резюмував Андрій Гнатюк.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*