У Володимирі відправили на карантин гімназію й дитсадок №3

05.10.2020 / Новини

Через коронавірус один навчальний заклад у Володимирі відправили на дистанційне навчання, а один садочок закрили на карантин. Йдеться про гімназію та дитсадок №3 «Сонечко». Причина – виявлення коронавірусу в працівників.

Рішення прийняли 5-го жовтня на черговому засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про це розповів начальник управління освіти, молоді та спорту Вячеслав Петрук, – пише БУГ.

Так, з 6-го до 12-го жовтня (включно) карантин оголошено у Володимир-Волинській гімназії імені Олександра Цинкаловського.

За словами Вячеслава Петрука, діти не відвідуватимуть навчальний заклад, але це не значить, що вони не навчатимуться. Вчителі працюватимуть зі школярами в дистанційному режимі. Діти одержуватимуть і виконуватимуть завдання з навчальних предметів вдома.

Також із 6 по 16 жовтня призупинили навчально-виховний процес у закладі дошкільної освіти №3 «Сонечко».

Відповідно до рішення міської комісії з питань ТЕБ та НС директорам цих закладів необхідно забезпечити проведення дезінфекції приміщень і усіх меблів хлоровмісними препаратами та постійно проводити моніторинг стану здоров’я дітей та працівників.

В’ячеслав Петрук пояснив, що роботу цих двох закладів тимчасово припинили через виявлений коронавірус у працівників.

«У гімназії зараз на коронавірус хворіє 4 вчителів. Ще в чотирьох – підозра на ковід і вони очікують на результати тестування. Щодо дитсадочка, то там коронавірус підтверджений в одного працівника і ще один з підозрою».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*