У відділі прикордонної служби «Висоцьк» штунським школярам провели навчальну екскурсію

16.10.2019 / Новини

З 7-го по 11-те  жовтня у Штунській ЗОШ І-ІІІ ступенів проходили заходи з нагоди відзначення Дня захисника України, метою яких було виховання школярів в дусі військових традицій Українського народу, формування патріотичної свідомості.

Протягом тижня класні керівники провели виховні години «В єдності наша сила», «З відданістю Україні в серці», «Українські звитяжці», «Ми нащадки козацького роду». Постійно діяла тематична виставка літератури в шкільній бібліотеці «Історична подорож у часі. Славетні імена України», – йдеться на сторінці освітнього закладу в соцмережах.

Також учні мали можливість переглянути як художні, так і документальні відеоматеріали про подвиги захисників України, історичні факти становлення української армії.

Для учнів 10-11 класів організували пізнавальну та цікаву екскурсію на до відділу прикордонної служби «Висоцьк». А для наймолодших школярів – патріотичний флешмоб «Україна у моєму серці».

“Проведення таких заходів допомагає дітям краще пізнати історію своєї держпви, адже нашим сучасникам потрібно дбати про культурне і духовне відродження народу, потрібно навчитися пишатися тим, що ми – українці і пишатися тими,хто боронить нашу країну”, – йдеться у дописі.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*