У центрі Нововолинська пустує простора будівля: а влада не знаходить приміщення під дитсадок

21.09.2020 / Новини, Статті

У мережі з’явилися світлини закинутого приміщення колишнього банку у Нововолинську, що знаходиться у ста метрах від міської ради. 

Все, що вдалося побачити на власні очі, модератор Дмитро Панфілов розмістив у соцмережі, – передає Нововолинський інформаційний портал.

На фото видно, що просторе приміщення у центрі міста, дійсно, знаходиться у занедбаному стані. І це в той час, коли Нововолинську, зі слів міської влади, не вистачає приміщень, приміром, для діток з особливими потребами чи дитячих садочків.

У коментарях мешканці теж обурені таким станом речей, адже про це приміщення мерія забути точно не могла – воно знаходиться лише у ста метрах.

“На цьому місці колись згорів, в прямому сенсі цього слова, театр. Праворуч, якщо дивитися на фасад, була не велика будівля, в якій наречені – молодята реєстрували свій шлюб. Ліворуч від фасаду були атракціони – гойдалки, з безліччю декоративних тваринок на яких ми залюбки каталися по колу”, – пригадує Володимир Жигоревич. 

“От чому не можна цю будівлю зробити під спортивний комплекс для дітей?” – цікавиться Наталія Лазнік.

“Будівля гарна, можна було би зробити щось круте для дітей, типу будинку спорту. Басейн, різні секції”, – пропонує Надія Андріївна.

“Це будова колишнього депутата, думав, загребе усе, а не вийшло, ось так не шкода, хай стоїть, а комусь подарувати не додумаються”, – розповідає Людмила Бонюк.

“Яка ганьба нашим місцевим чиновникам і депутатам… таке приміщення і вже майже знищене. Чекають, хто більше дасть. Або взагалі спалять ще раз і виросте на цьому місці чийсь приватний особняк… Серце болить на це дивитися. Таку будівлю знищити”, – пише Тамара Чернійчук.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*