У телеграмі запрацював чат-бот, який викриватиме збут наркотиків в Україні

09.11.2021 / Новини
A man poses with a laptop in front of a screen showing the Telegram logo in this picture illustration taken in Zenica, Bosnia and Herzegovina November 18, 2015. The mobile messaging service Telegram, created by the exiled founder of Russia's most popular social network site, has emerged as an important new promotional and recruitment platform for Islamic State. The service, set up two years ago, has caught on in many corners of the globe as an ultra-secure way to quickly upload and share videos, texts and voice messages. It counts 60 million active users around the world. Picture taken November 18. REUTERS/Dado Ruvic - RTS7W3P

У телеграмі запрацював чат-бот, який викриватиме збут наркотиків по всій країні.

DrugHunters (мисливці за наркотиками) – офіційний чат-бот від патрульної поліції у телеграмі, – інформує пресслужба Патрульної поліції України.

«З його допомогою можна анонімно та в декілька кліків повідомити патрульних про виявлення як наркотичних речовин, так і самих закладників. Скористатись чат-ботом можуть усі громадяни у тих містах, де працює патрульна поліція», – йдеться в повідомленні.

Щоб залишити заявку про можливе місце закладки чи закладника, достатньо відкрити програму у своєму телеграмі і розпочати діалог.
Після старту розмови потрібно вказати населений пункт, адресу, за якою побачили потенційного зловмисника та опис місця, де на думку заявника може бути закладка (труби, клумба, лавочка тощо).
А для того, щоб правоохоронці швидше виявили закладку, можна надіслати геолокацію й додати фото/відеоматеріали.

Після отримання повідомлення про знахідку або ймовірного закладника, патрульні виїжджатимуть на місце і перевірятимуть інформацію.

У поліції нагадали, що за правопорушення, пов’язані з незаконним обігом наркотичних засобів та психотропних речовин – це відповідальність, яка у залежності від обсягів збуту може бути як адміністративна, так і кримінальна.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*