У школі села Смоляри- Світязькі вшанували видатного педагога-новатора (ФОТО)

18.11.2018 / Новини

З 1-го по 31-ше жовтня в рамках Міжнародного місячника шкільних бібліотек, приуроченого видатному українському педагогу-гуманісту, вченому зі світовим ім’ям – Василю Сухомлинському, у ЗОШ І-ІІ ступеня села Смоляри-Світязькі було проведено низку заходів.

Першочергово була організована лінійка пам’яті “Василь Сухомлинський – красиве і горде ім’я”, яку вміло вели ведучі, учні 5 класу Самойліч Антон та Лейнік Соломія.

Про це йдеться на Facebook-сторінці навчального закладу.

Продовжились заходи переглядом відео-презентації на тему “Життя і творчість В.О.Сухомлинського”, після якого була проведена вікторина “Знавці творчості Сухомлинського”, в якій взяло участь 28 учнів з 5-9 класів.

Переможцями вікторини стали: Богдан Петро та Савош Тетяна – розділили І місце, Голядинець Юрій – ІІ місце та Голядинець Володимир – ІІІ місце.

Впродовж тижня було оголошено конкурс “Найкращої дитячої ілюстрації до казок В.Сухомлинського”, переможцями якого серед учнів1-4 класів стали:

  • Цюп’яшук Вероніка – І місце, Бойко Захарій – ІІ місце та Сугрин Катерина – ІІІ місце.

Серед учнів 5-9 класів перемогу здобули: Хмизовець Анастасія – І місце, Сучок Анастасія та Свиновей Ольга – розділили ІІ місце, та Лейнік Соломія – ІІІ місце.

В школі було організовано та проведено акцію “Полікуй книгу”, під час якої учні школи допомогли підклеїти та впорядкувати художні та навчальні книги.

Для учнів початкових класів було організовано свято казки на тему: “Країна ввічливості і доброти”, на якому кожен клас початкової школи підготував та представив інсценізацію казок В. Сухомлинського.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*