У школах Любомля віддзвенів останній дзвоник (ФОТОРЕПОРТАЖ)

27.05.2016 / Новини

У п’ятницю, 27-го травня, у районній гімназії імені Наталії Ужвій та загальноосвітній школі №2 міста Любомля відбулись урочисті лінійки, присвячені Святу останнього дзвоника. 

_DSC0016

Привітати педагогічний колектив та учнів загальноосвітньої школи №2 прийшли Ігор Торба, помічник народного депутата Ігоря Гузя, Олександр Лисенко та Юрій Корольчук, учасники АТО, представник від фонду “Тільки разом” Ігоря Палиці Лариса Солом’янюк.

_DSC0024

Найщиріші вітання із завершенням навчання почули учні, вчителі та батьки від директора школи Наталії Лемкіної. Вона ж вручила грамоти учителям за сумлінну та плідну працю, проявлену упродовж навчального року.

Привітав та нагородив похвальними листами учнів 1-4 класів заступник директора із навчально-виховної роботи Микола Сущик.

_DSC0109 _DSC0135 _DSC0147_DSC0154

Від народного депутата Ігоря Гузя через його помічника Ігоря Торбу отримали подяки та фінансове заохочення випускники школи Марія Клекоцюк та Володимир Мохнюк. Такий же подарунок отримала й директорка Наталія Лемкіна за її багаторічну майстерність та вагомий внесок у розвиток національного виховання учнівської молоді.

_DSC0049 _DSC0059

Побажали наснаги й передали вітання від бійців з передової учасники АТО Олександр Лисенко та Юрій Корольчук. Бійці подякували за чималу проявлену учнями та педколективом підтримку для солдатів. Олександр Лисенко вручив подяку від організації ветеранів та учасників АТО Любомльського району директору школи Наталії Лемкіній.

_DSC0189

Від представника благодійного фонду “Тільки разом” Ігоря Палиці Лариси Солом’янюк троє учнів школи отримали безкоштовні путівки на 10-денний відпочинок у комплекс “Артек-Буковель”.

_DSC0161Усіх присутніх привітала також і команда “Веселі УКРИ”, переможець Конкурсу Веселих та Кмітливих у місті Любомль.

_DSC0346Учні школи підготували патріотичну танцювальну композицію для випускників та гостей святкового дійства.

_DSC0314Звучали слова вдячності та щирої любові до учителів від випускників школи.

_DSC0238 _DSC0242_DSC0197 _DSC0274 _DSC0416Останній дзвінок у цьому навчальному році пролунав з рук одинадцятикласників Володимира Мохнюка та Тетяни Веремчук.

_DSC0366

“50 учнів нашої школи стали переможцями-призерами районних, обласних та всеукраїнських олімпіад, конкурсів, турнірів. Випускники підтвердили свій рівень знань, склавши успішно ЗНО. У цьому році ми маємо 7 медалей – 6 золотих та 1 срібну. Також радує те, що учні нашої школи – стипендіати міського голови Любомля Романа Ющука та ще троє – стипендіати фонду “Тільки разом” Ігоря Палиці,” – коментує Наталія Лемкіна.

Директор зізналась, що цей навчальний рік був нелегким, оскільки школа проходила атестацію. Проте роботою усього педагогічного колективу та проявом учнівської творчості й успішності задоволена. Адже й справді, цьогоріч учні школи вибороли чимало призових місць, нагород, подяк у різних конкурсах та олімпіадах.

Цікаво та захопливо пройшло Свято останнього дзвоника і в Любомльській районній гімназії імені Наталії Ужвій.

_DSC0448Прийшли з вітаннями міський голова Любомля Роман Ющук, настоятель Свято-Георгіївської церкви отець Володимир та представник фонду “Тільки разом” Ігоря Палиці Олександр Величко.

Любомльський міський голова Роман Ющук привітав учнів та педагогічний колектив гімназії із успішним завершенням навчального року та побажав усім успіхів у майбутньому.

Отець Володимир також висловив найщиріші вітання учням, вчителям, батькам та гостям свята.

Представник фонду “Тільки разом” Ігоря Палиці Олександр Величко вручив п’ятьом гімназистам безкоштовні путівки на 10-денний відпочинок у комплекс “Артек-Буковель”.

Учні 11-А класу теж поділились хорошими та позитивними враженнями від свята та сказали, що обов’язково сумуватимуть за рідною школою.

_DSC0455_DSC0464Світлана Кухарук, класний керівник 11-Б класу, поділилась своїми враженнями від роботи учнів-випускників загалом.

_DSC0473“Для моїх випускників ЗНО пройшло успішно, що мене дуже радує. Всі підтвердили свої знання, проте, зізнаюсь, хвилювались перед складанням тестів. Але не побоюсь сказати: мої випускники – найкращі, найсуперовіші. Думаю, що такими ж вони будуть і у своєму подальшому житті. Адже мої учні – активні, толерантні, ввічливі”, – з радістю коментує пані Світлана.

Також Світлана Кухарук зізналась, що навчальний рік пройшов важко, з певними труднощами, проте зазначила, що вона разом зі своїми одинадцятикласниками старалась все негативне подолати та пережити.

Директор гімназії Олена Тишик розповіла, що з 447-и учнів з відмінними успіхами у навчанні закінчило цьогоріч 90 учнів. Стосовно випускників, у гімназії аж 9 медалей: 5 золотих та 4 срібних. Також 2015-2016 навчальний рік став для гімназії плідним на перемоги у районних та обласних олімпіадах – 17 перших місць у районі, 3 призери на обласному рівні.

_DSC0482“Випускники успішно склали ЗНО та підтвердили свої знання з історії України та математики. Щодо української мови та літератури, то всі випускники склали тестування на відмінно. Приємно, що учениця нашої гімназії Вікторія Вигнанчук за результатами своїх досягнень стала Учнем року-2016 Любомльського району”, – зазначила Олена Тишик.

Як виявилось, Вікторія Вигнанчук та Дарина Штангрет стали стипендіатами міського голови Любомля Романа Ющука. Тобто ці учениці упродовж наступного навчального року отримуватимуть стипендію.

Директор гімназії також поділилась успіхами навчального закладу у спорті.

“Спортивні досягнення наших учнів радують. У гімназії баскетбольний спортивний профіль, тому ми тримаємо першість у районі. Крім того, гімназисти зайняли перше місце у міській спартакіаді з легкої атлетики”, – радо розповідає пані Олена.

Директор задоволена результатами завершеного навчального року, проте каже, що варто ще старатись та ще більше досягати успіху, адже учні здібні й талановиті. За її словами, велику роль в успішності учнів та результативності гімназії відіграють батьки, які вкладають душу у заклад і те, який вигляд має зараз гімназія, – велика заслуга батьківського комітету.

“Ми вдячні за сприяння у нашому розвитку міському голові Роману Ющуку, який, до того ж, є випускником гімназії імені Наталії Ужвій, за активну участь у матеріально-технічному оснащенні школи. Особливо мер підтримує спортивне життя нашого закладу”, – висловила подяку директор гімназії.

Загалом, Свято останнього дзвоника – це своєрідний підсумок усіх досягнень та перемог. І це свято у школах Любомля відбулось, як і очікували, з численними привітаннями, подяками, нагородами, похвальними листами та найщирішими словами у адрес тих, хто частину свого життя віддав школі.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*