У Шацьку вшанували захисників України

14.10.2016 / Новини

13 жовтня, в переддень великого християнського свята Покрови Пресвятої Богородиці, в районному центрі відбулася громадська хода від Шацького лісового коледжу ім.Василя Сулька до пам’ятника Тарасові Шевченку, присвячена Дню захисника України та 74-й річниці утворення Української Повстанської Армії.

Про це інформує сайт Шацької райдержадміністрації.

Під час урочистого заходу біля пам’ятника Тарасові Шевченку заступник директора лісового коледжу Андрій Панасюк разом із студентами закладу розповіли про значення свята для українців. Перед присутніми виступив благочинний Шацької округи, настоятель храму Різдва Богородиці селища Шацьк, отець Микола Вихор.

Учасники хвилиною мовчання вшанували загиблих за незалежність нашої держави та на чолі з першим заступником голови райдержадміністрації Сергієм Сидоруком здійснили покладання корзин з квітами до підніжжя пам’ятника видатного українського діяча та борця за свободу і незалежність України.

Почесними грамотами Шацької райдержадміністрації та Шацької районної ради були нагороджені представники відділів прикордонної служби «Грабове» та «Піща», Шацького відділення поліції Любомльського відділу Нацполіції у Волинській області, учасники бойових дій, АТО, викладачі дисципліни «Захист Вітчизни» та інші громадські активісти району.

Після завершення громадської ходи в районному будинку культури для захисників України відбувся патріотичний святковий концерт, який підготували аматори культури Шацького району.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*