У Шацькому районі відбувся турнір пам’яті веслувальниці Галини Зуб (фото)

20.08.2016 / Новини, Спорт

Всеураїнський меморіал з веслування на байдарках та каное, присвячений пам’яті чемпіонки України Галини Зуб.

У Шацьку на озері Чорне відбулися Всеукраїнські змагання з веслування на байдарках та каное, присвячених пам’яті чемпіонки України Галини Зуб.

Турнір, що традиційно відбувається на базі Шацької дитячо-юнацької спортивної школи, зібрав юних спортсменів, тренерів, родичів Галини Зуб, її численних знайомих і шанувальників.

Про це інформує сайт Шацької райдержадміністрації.

У змаганнях взяли участь понад 200 юнаків і дівчат 2001-2004 років народження з різних куточків України: м.Івано-Франківська, Бурштина, Долини, Львова, Добротвір, Дубно, Луцька, Ковеля і звичайно, Шацька, а також з Республіки Білорусь: м.Пінськ, м.Брест. За тридцять років проведення Меморіалу у змаганнях взяли участь близько 5 тисяч учасників, вручено 1,5 тис. медалей.

Вивели учасників для урочистого відкриття Всеукраїнських змагань та для отримання перших здобутих нагород судді, тренери Шацької дитячо-юнацької спортивної школи Леонід Цюп’ях, Василь Жипа.

Щороку відвідують цей спортивний захід і беруть участь в нагородженні рідні Галини Зуб- сестра Любов Климова та брат Василь Зуб.

Вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл з веслування на байдарках та каное змагалися у швидкості та витривалості на різних дистанціях та активно виборювали звання найкращих веслувальників.

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*