У Шацькому районі на природоохоронні заходи витратили майже 8 мільйонів

09.03.2018 / Новини

Начальник відділу регіонального розвитку, екології та залучення інвестицій райдержадміністрації Галина Носуліч розповіла про головні напрямки діяльності районної державної адміністрації в 2017 році.

Йдеться про освоєння внутрішніх інвестицій, енергозбереження та впровадження енергозберігаючих заходів, посилення інвестиційної привабливості району, розбудову транспортної інфраструктури, проведення та вдосконалення процесів децентралізації в районі.

Про це інформує сайт Шацької райдержадміністрації.

На виконання природоохоронних заходів, які здійснювались протягом 2017 року в Шацькому районі використано 7 млн 904 тис. 976 грн.

З них на роботи з каналізування – 7 млн 764 тис. 976 грн (6 млн 891 тис. 521 грн – держбюджет, 400,0 – обласний бюджет, 338,0 тис. грн – районний бюджет, 135 тис. 455 грн – бюджет селищної ради).

У районі здійснювалися такі природоохоронні заходи:

  • «Розширення існуючої каналізаційної мережі смт Шацьк та відновлення вулиць з ґрунтовим покриттям, задіяних в каналізуванні»: з державного бюджету використано 6 млн 416 тис.521 грн, з обласного бюджету – 400,0 тис.грн з місцевого бюджету – 60 тис. 455 грн;
  • «Будівництво каналізаційної мережі у західній частині селища Шацьк, селах Гаївка, Мельники та будівництво каналізаційних очисних споруд (розроблення проектно-кошторисної документації)»: з державного бюджету використано 475,0 тис. грн з місцевого бюджету – 75,0 тис. грн.

27-го лютого голова райдержадміністрації Василь Голядинець здійснив робочу поїздку до Міністерства екології та природних ресурсів України у Києві.

Він звернувся з проханням розглянути можливість виділення у 2018 році коштів Державного фонду охорони навколишнього природного середовища за бюджетною програмою «Здійснення природоохоронних заходів» на продовження виконання заходу «Будівництво каналізаційної мережі у західній частині селища Шацьк, села Гаївка, села Мельники та будівництво каналізаційних очисних споруд селища Шацьк» в сумі 25 млн грн.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*