У Шацькому районі два села відрізані від світу

18.12.2018 / Новини

17-го грудня відбулося двадцять друге засідання постійної комісії шацької районної ради з питань промисловості, будівництва, транспорту, зв’язку, торгівлі, побутового обслуговування населення та розвитку об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селища району під головуванням Олексія Писачука.

До порядку денного винесено 7 питань, – інформує прес-служба Шацької райради.

До розгляду депутатів цієї комісії також винесено звіти голів районної ради та адміністрації.Про виконання Програми розвитку малого підприємництва у Шацькому районі на 2016-2018 роки інформувала Галина Носуліч, начальник відділу регіонального розвитку, екології та залучення інвестицій Шацької районної державної адміністрації.

Віктор Плейтух, перший заступник голови Шацької районної державної адміністрації розповідав про організацію роботи по забезпеченню населення району якісними послугами з пасажирських перевезень та контролю за виконанням договірних умов перевізниками. Наразі проблемними залишаються села Пехи та Самійличі, додатковий рейс потрібен у напрямку села Мельники.

Доповідач проінформував депутатів, що немає перевізника, який закрив би потреби району. Підприємець, який випробовував маршрут через деякий час заявив, що він невигідний.

Заступник голови адміністрації запевнив, що цю проблему будуть вирішувати спільно з об’єднаною громадою. Якщо організувати такий рейс в межах району,він не принесе прибутків, але й не буде дотаційним.

Усі питання та рекомендації комісії буде винесено на розгляд депутатів на черговій сесії Шацької районної ради, 21 грудня.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*