У Шацькій ОТГ розповіли про досягнення та плани (ФОТО)

09.07.2018 / Новини

Шацька ОТГ дивувала журналістів здобутками та смаколиками.

У Шацькій громаді – туристичній перлині українського Полісся – волинським журналістам розповіли про досягнення та плани і розкрили секрет випікання шацьких пончиків – смаколиків-візитівок озерного краю.

Про це йдеться на сторінці Волинського регіонального відділення Асоціації міст України у Facebook.

Прес-тур на тему “Шацька селищна ОТГ: переваги децентралізації та самостійного господарювання, здобутки і плани” для медійників організувало Волинське РВ Асоціації міст України в рамках проекту “ПУЛЬС”, який АМУ втілює за підтримки USAID.

Захід розпочався із зустрічі з керівництвом громади, зокрема,  виконувачкою обов’язків голови селищної ради та її секретарем Людмилою Цевух, членами виконавчого комітету, депутатами, долучився і голова Шацької РДА Василь Голядинець.

На початку зустрічі виконавчий директор Волинського РВ АМУ Богдан Самойленко наголосив, що громаду для прес-туру обирали не випадково, адже до її створення мають стосунок консультанти Офісу реформ, який діє при регіональному відділенні Асоціації міст України в межах проекту “ПУЛЬС”.

– Шацька ОТГ наразі одна з кращих громад Волині. На її прикладі хочемо показати переваги об’єднання, щоб ті, хто ще вагається могли пересвідчитися, що децентралізаційна реформа – це зміна життя на краще і цей процес незворотній. Тож, варто поспішати, щоб встигнути сісти хоча б у останній вагон децентралізаційного потяга, адже чекаючи незрозуміло чого втрачають не лише час, але й чималі гроші, – наголосив Самойленко.

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*