У Рівненській ОТГ відбувся перший юнацький турнір з волейболу (ФОТО)

19.02.2020 / Новини, Спорт

На базі Забузького та Гущанського ліцеїв 17-го лютого відбувся перший юнацький турнір з волейболу за кубок Юрія Гупала, організаторами якого були КЗ «ЦКДСТ» та відділ освіти Рівненської  сільської ради.

Участь у змаганнях взяли команди ліцеїв Рівненської сільської ради та запрошені гості з Вишівської ОТГ, зокрема команди юнаків Штунської ЗОШ І-ІІІ ст. та Олеської ЗОШ І-ІІІ ст, – йдеться на сайті Рівненської ОТГ.

Під час тривалих та напружених протистоянь команди посіли такі місця:

  • І місце виборола команда Забузького ліцею
  • ІІ місце посіла команда Гущанського ліцею
  • ІІІ місце здобула команда Рівненського ліцею
  • ІV місце отримала команда Штунської ЗОШ І-ІІІ ст.
  • V місце отримала команда Олеської ЗОШ І-ІІІ ст.
  • VІ місце посіла команда Полапівського ліцею

Після завершення змагань усіх учасників привітали начальник відділу освіти Рівненської сільської ради Наталія Даниш, директор Гущанського ліцею Любов Самойліч та особисто привітав і нагородив призами та кубками  засновник турніру, депутат Волинської обласної ради Юрій Гупало.

Також у ході змагань були визначені переможці за такими номінаціями: кращий нападаючий удар та краща подача м’яча. Кращі гравці турніру Андрій Гірук та Богдан Калєтін отримали іменну форму волейбольного клубу «ОЛЮРТРАНС». Фінальну гру команди фіналісти зіграли м’ячем привезеним та презентованим команді, яка переможе, з турніру України по волейболу.

Загалом усі учасники та присутні отримали масу позитивних емоцій та вражень. Також організаторами було наголошено, що даний турнір й на далі буде проводитись на теренах Рівненської сільської ради.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*