У Рівненській ОТГ провели свято для ветеранів, працівників бібліотечної справи та музикантів

04.10.2019 / Новини

Під час творчої години спілкування у Рівненському будинку культури вітали та відзначали нагородами ветеранів бібліотечної справи та музикантів.

На початку всі присутні мали змогу ознайомитись з презентацією відеоролику «Спинити час ніхто не в змозі», про історію чотирьох доль мудрих берегинь-бібліотекарів Галини ДумалюкЛідії МіщукОлени Хомік та Надії Костюк, — йдеться на сайті Рівненської ОТГ.

Традиційно привітав із професійними святами – Всеукраїнським днем бібліотек, Міжнародним днем музики та Днем людей поважного віку сільський голова Володимир Крижук. Не обійшлося і без подарунків. Згідно його розпорядження 30 жителів громади поважного віку, яким 90 і більше років було надано грошову допомогу у розмірі 500 грн.

Щирі слова вітань були адресовані працівникам від в.о. старости Гущанського старостинського округу Олексія Нестерука. Своїх колег-музикантів привітав і вручив нагороди директор КЗ «Центр КДСТ» Павло Москалюк, за що йому щиро вдячні були музиканти-ветерани Микола Крук та Павло Тимощук. Грамоту від сільського голови отримав очільник місцевої культури.

Найбільше оплесків було подаровано наймолодшим учасникам свята – першокласникам, яких напередодні було урочисто прийнято до дружньої родини читачів місцевої бібліотеки.

 Завідувач Рівненською бібліотекою Галина Сюмак, яка вела святкову програму, привітала із святом працівників бібліотек Надію СмолярчукНадію Сидун та Олену Баштанську і вручила бібліотечки з книг волинського автора Євгена Хотимчука.

Родзинкою свята став музичний дарунок, а саме композиція в стилі диско (саксофон), яку майстерно презентував Микола Крук. Завершилась година спілкування у світлиці етнографічного музею «Оберіг» за святковим столом. Були спогади, обмін мудрим життєвим досвідом, звучала пісня та лунала музика, фото на згадку та побажання наступних зустрічей.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*