У Рівненській ОТГ обговорили шляхи залучення інвестицій в освітньо-культурну сферу

19.07.2019 / Новини

 За ініціативи Волинського центру розвитку місцевого самоврядування  для представників Рівненської ОТГ, які працюють в галузях освіти та культури, 17 липня у Рівненському будинку культури провели навчальний семінар.

Радник з питань муніципальних послуг Петро Лавринюк розповів про можливе залучення інвестицій в освіту та культуру. Він наголошував на тому, що надання якісних послуг у даних сферах має бути серед пріоритетних завдань громади, – інформують на сайті Рівненської ОТГ.

Регіональний координатор ПРООН з досягнення Цілей сталого розвитку Ірина Бойко пояснила присутнім, що існує дуже багато проєктних сайтів, які дають можливість залучати додаткові кошти в громади. Тому варто використовувати всі інструменти, технології та алгоритми дій щодо вирішення проблемних питань у громаді.

У ході зустрічі обговорили питання діяльності освітніх та культурних закладів, їх переформатування та шляхи покращення якості надання послуг.

Присутні на заході відзначили продуктивний характер розмови, адже проведення таких семінарів сприятиме підвищенню ефективності їхньої діяльності.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*