У реконструйованому дитсадку села Олеськ працюватиме ще одна група (ФОТО)

24.03.2019 / Новини

Гарний привід порадіти з’явився у жителів села Олеськ: у місцевому реконструйованому дитсадку відновила роботу ще одна група. Її відкриття відбулося у п’ятницю, 22 березня.

Під час урочистостей зі словами привітань до діток, їхніх батьків, сільської громади звернулися: Віктор Сущик — очільник Вишнівської ОТГ, Володимир Гурко — керівник ТОВ “Будівельник”, яке виконувало усі роботи, Андрій Бокоч — помічник народного депутата Ігоря Гузя, в.о. Олеського сільського старости Андрій Ягодинець та інші. Обряд освячення звершив архімандрит Іпатій, настоятель місцевого Свято-Троїцького храму. Невеличку концертну програму підготували вихованці дитячого садочка та сільські аматори сцени.

Щодо проведених робіт, то на дошкільному закладі повністю перекрили дах, також тут облаштували каналізацію, у приміщенні, де буде нова група, замінили частину вікон, підлогу, двері, сантехніку, провели внутрішні оздоблювальні роботи. Загальна вартість робіт — майже 1,4 мільйона. Це повністю кошти гроші Вишнівської ОТГ.

Загалом сільський дитячий садочок відвідує близько чотирьох десятків дітей не тільки з Олеська, а й із сіл Ладинського старостинського округу.

Варто зауважити, що до гарної події причетний і народний депутат Ігор Гузь — при його сприянні за рахунок субвенції на соціально-економічний розвиток для дошкільного закладу придбали меблі. До слова, парламентар вже не вперше залучає гроші з держбюджету для потреб Олеського дитсадка: у 2015 році з держбюджету спрямували 350 тисяч гривень на заміну системи опалення, а у 2016-му на його території встановили дитячий майданчик.

В цілому, для потреб Олеська за період роботи Ігоря Гузя у парламенті надійшло понад півмільйона гривень державних грошей. Загалом, у розвиток територій Вишнівської ОТГ інвестували понад 4 мільйони гривень.

“Ми пам’ятаємо період, коли садочки і школи закривалися. Зараз починається зворотній процес, і сьогоднішня подія — тому підтвердження, — каже помічник народного депутата Андрій Бокоч. — Головне, щоб було задля кого працювати”.

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*