У Радехівському дитсадку радісно і сонячно

17.01.2017 / Новини

Радехівський дошкільний навчальний заклад, що у Любомльському районі,  збудований ще у  70-ті роки минулого століття.

Про це інформує сайт Волинської регіональної дирекції НТКУ.

Протягом чотирьох десятиліть він бачив розквіт, переживав занепад, навіть мав закриватися. Наразі дитсадок – серед кращих в районі. Приміщення не нове, однак привітне і охайне. Тут лунає веселий дитячий гомін і сміх. Для малюків створені  всі умови: чисто, затишно і  тепло. Опалення – пічне.

За сумлінну працю колектив дитсадка відзначено багатьма грамотами, каже його  завідувачка Ліна Дженджера. За її словами, торік дитсадок утеплили, поміняли вікна. Паливом на опалювальний сезон дошкільний навчальний заклад також забезпечений.

Збалансоване тут і харчування. Із забезпеченням продуктів немає жодних проблем. Овочі – екологічно чисті, адже вирощені батьками на своїх городах.

Велика заслуга у створенні належних умов та матеріального забезпечення голови Радехівського сільського голови Василя Гнатюка.

 

Умовами у дошкільному закладі задоволені всі: і вихователі, і батьки, і діти. Адже діти – майбутнє нашого суспільства. І вони мають зростати в добрі і теплі, – слушно зауважив голова громади Василь Гнатюк.

1 Коментар У Радехівському дитсадку радісно і сонячно

  1. …а в любомльському садку номер 2 просять забирати дітей обідом, бо бояться ложити спати в холодних спальнях…

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*