У Плоскому затримали поляка, який відмовлявся залишити територію України

26.02.2018 / Новини

До Шацького відділення поліції протягом минулого тижня (з 19-го по 25-те лютого) надійшло 23 повідомлення про події.

Про це йдеться на сторінці шацьких правоохоронців у Facebook.

Так, сталися чотири конфліктні ситуації в селах Перешпа, Світязь та у селищі Шацьк.

Крім того, під час проведення операції «Мігрант» в селі Плоске затримали громадянина Республіки Польща, 1984 року народження, який не виконав рішення про примусовий виїзд з території України.

У Шацьку було пошкоджено банкомат, а місцевий житель повідомив, що на автодорозі поблизу с. Положево бігає кінь. Сімейний конфлікт відбувся в селі Гаївка.

Надходило декілька повідомлень, за результатами перевірок яких інформація не підтверджувалась, або ж жителі вирішували свої проблеми до приїзду поліції.

За тиждень зафіксовано три факти природної смерті людей в с. Світязь, Прип’ять та смт. Шацьк.

Працівникам поліції за виявленими правопорушеннями складено 42 протоколи (постанов) про адміністративні правопорушення, серед яких: 15 – за порушення правил дорожнього руху (серед яких 2 факти керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння), 13 – за появу в громадських місцях в стані алкогольного сп’яніння або розпивання алкогольних напоїв, 3 – за куріння тютюнових виробів у заборонених місцях, 3 – невиконання батьківських обов’язків по вихованню дітей, 3 – за порушення встановлених строків перереєстрації мисливської зброї, 2 факти виготовлення та зберігання самогону та апаратів для його виготовлення, 2 факти доведення неповнолітніх до стану сп’яніння, складено 1 протокол за завідомо неправдивий виклик спецслужб.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*