У Нудижах за півмільйона відремонтують шкільний спортзал

27.05.2019 / Новини

Загалом тут мають замінити вікна, відремонтувати підлогу, облаштувати роздягальні, санвузли, душові кімнати, опалення, освітлення, провести інші внутрішні роботи. Це стало можливим завдяки сприянню народного депутата Ігоря Гузя.

Капітального ремонту спортивний зал Нудиженської школи не знав уже давно, тож і не дивно що поступово він став виглядати жалюгідно: облуплені стіни, зіпсована у кількох місцях підлога, старі вікна…

Дізнавшись про проблему, народний депутат Ігор Гузь активно взявся за її вирішення. Зокрема, з державного бюджету було виділено 460 тисяч гривень на капітальний ремонт спортзалу.

До слова, цей процес вже розпочався, до школи завезли частину будматеріалів.

Про це під час свята останнього дзвоника у Нудиженській школі розповів сільській громаді помічник нардепа Ігор Торба і передав директору навчального закладу Олександру Пичосі сертифікат із зазначенням суми, яку спрямують на ремонт.

Також, користуючись нагодою Ігор Торба вручив подяки від народного депутата учителю біології Нудиженської школи Надії Дитині і техпрацівнику цього ж закладу Надії Гецко.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*